Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ύποπτες «online» αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι συνομιλίες και οι αναζητήσεις της 33χρονης στο Ίντερνετ.

Ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, τόσο η ίδια όσο και τα στενά της πρόσωπα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο. Όμως, σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία έχει εντοπίσει τις ύποπτες αναζητήσεις για φάρμακα, που αν επαληθευθούν, θα δέσουν ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δεμένη από τους αστυνομικούς. Η κατηγορούμενη ήταν μόνη της στο μονόκλινο δωμάτιο την ώρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, ενώ οι γιατροί είχαν κάνει την τελευταία τους επίσκεψη τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη, σύμφωνα με τους επιστήμονες, προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού το πολύ μέσα σε 20 λεπτά.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να προμηθεύτηκε την κεταμίνη μέσω διαδικτύου Ωστόσο, οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεχίζονται, ενώ πέρα από άρσεις απορρήτων, αναμένεται να αναζητηθεί και αν υπάρχει εμπλοκή άλλη προσώπου στην προμήθεια της ουσίας, παράδοση χέρι με χέρι ή υφαρπαγή.

Πάντως, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζουν ότι η κεταμίνη υπήρχε στους χώρους του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί της τη χορήγησαν.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Η αστυνομία μάλιστα παρακολουθούσε τόσο τις συνομιλίες όσο και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Protothema.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ