Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου σήμερα το πρωί εν μέσω αποδοκιμασιών

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία ούσα κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό από τη ΓΑΔΑ και την ώρα που έφτασε στις φυλακές, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο την αποδοκίμασε, ενώ αυτή φορώντας κουκούλα οδηγήθηκε με σκυμμένο το κεφάλι εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αποτελεί σύμφωνα με τις πληροφορίες, «κόκκινο πανί» για τις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να υπάρχει ειδική μέριμνα για την προφυλάκισή της. Έτσι, μετά τις πρώτες δύο μέρες τις οποίες και θα τις περάσει σε απομόνωση, λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό, στην συνέχεια αναμένεται να μείνει σε ειδικό χώρο και θα προαυλίζεται μόνη της ετσι ώστε να αποφευχθεί να δεχθεί οποιαδήποτε επίθεση από τις συγκρατούμενές της.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 5 ωρών, στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε τις κατηγορίες. Περιγράφοντας το κατηγορητήριό της ως άδικο, πρωτάκουστο, εξωπραγματικό και επονείδιστο, η φερόμενη ως δράστις δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αρνούμαι στο σύνολό της την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία, ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου» στο απολογητικό της υπόμνημα, καταλήγοντας πως «καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί».

Σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους της, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για την προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχτηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, δηλώνοντας αντίθετα πως «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου».

Protothema.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ