Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Με το Σημερινό Τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, έχουμε την ευκαιρία σημαντικών αποφάσεων, λύσεων ενώ η μνήμη και η επικέντρωση στην λεπτομέρεια θα μας βοηθήσουν να λύσουμε δύσκολα προβλήματα. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή Αγαπητέ μου Κριέ, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και σε βοηθά να έχεις επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις σου, αρκεί να ακολουθήσεις με ρεαλισμό τις αποφάσεις σου προπάντων όμως την λογική σου! Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται κατά πολύ και κατακτάς καλύτερο όνομα! Αισθηματικοί στόχοι πραγματοποιούνται!

Αισθηματικά

Κριέ για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ σε νέες σοβαρές σχέσεις, στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, στην ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου, στον αισθησιασμό, στην ερωτική πίστη και στην αφοσίωση! Πες ΟΧΙ σε ζήλια, κτητικότητα και απαιτήσεις!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Μέρα ιδανική για να έχεις τις διακρίσεις και τις κατακτήσεις που επιζητάς στα επαγγελματικά σου! Ευνοούνται συζητήσεις, συμφωνίες που θα φέρουν καλό αποτέλεσμα και στα οικονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αξιοποιώντας τα εκφραστικά σου μέσα θα έχεις την επιτυχία που θέλεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βαθιές επιθυμίες ριζωμένες εδώ και χρόνια στο σεντούκι της ψυχής σου πραγματοποιούνται! Καλή εποχή για ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και οικονομική βελτίωση!

Αισθηματικά

Ταύρε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στις πολλές κατακτήσεις, στην ομορφιά, στην απόλυτη ερωτική επιτυχία, σε νέες σχέσεις, σε επισημοποιήσεις, σε ερωτική τύχη και ισχυρή γοητεία! Πες ΟΧΙ στην έπαρση και την ερωτική απληστία!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν επαγγελματικές συμφωνίες ή και επεκτάσεις εργασίας. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις ούτε γελάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα προσπαθείς να διαλευκάνεις κάθε μυστήριο που συμβαίνει γύρω σου ή και μέσα σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να σου δοθούν απαντήσεις για παρελθοντικά ζητήματα, για να βελτιωθεί η ψυχολογία σου, για να διεισδύσεις σε βάθος ή και να ανακαλύψεις σημαντικές πληροφορίες για ζητήματα που σε αφορούν! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια χρήματα που περίμενες εδώ και καιρό!

Αισθηματικά

Δίδυμε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στην φωνή της διαίσθησης σου, σε μία παρασκηνιακή ερωτική ιστορία και στην συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία! Πες ΟΧΙ στην εξιδανίκευση και στα επικίνδυνα μυστικά!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Κλείνεις εκκρεμότητες που βάραιναν το επαγγελματικό σου πρόγραμμα. Μία είδηση από μία παρελθοντική οικονομική υπόθεση σου δίνει χαρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από πολλές και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες. Λαμβάνεις την αγάπη, την επιβεβαίωση και την εκτίμηση από τους φίλους, τους συνεργάτες αλλά και από τον/την σύντροφο όπου τώρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά συζητώντας για το μέλλον και τη πορεία σας! Οι σχέσεις σου ενδυναμώνονται και εκπληρώνεις βαθύτατες επιθυμίες.

Αισθηματικά

Καρκίνε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ σε μία φιλία που μεταμορφώνεται σε έρωτα, στην οποιαδήποτε αλλαγή, στην απόλυτη ανανέωση και στην χαρά! Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα και τις υπερβολές!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Η στήριξη από το περιβάλλον σου θα σου δώσει την ευκαιρία προόδου στα επαγγελματικά και οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, επικεντρώνεσαι σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, τους στόχους και την εργασία σου! Οι συζητήσεις που θα γίνουν και οι απαντήσεις που θα λάβεις θα σου προσφέρουν δικαίωση κι έτσι θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις με απόλυτη επιτυχία κάθε στόχο σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να εφαρμόσεις πιστά και σταθερά, κανόνες σε σένα, στην διατροφή σου, στο πρόγραμμά σου… Ότι ξεκινήσεις σήμερα θα μπορέσεις με επιμονή να το ολοκληρώσεις!

Αισθηματικά

Λέοντα για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στην επισημοποίηση, στις γερές βάσεις στον έρωτα, στην ερωτική σοβαρότητα και στα υψηλά στάνταρ! Πες ΟΧΙ στην ψυχρότητα και παραμέληση των ερωτικών σου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και για την ανάθεση μίας νέας εργασίας που θα σε βοηθήσει στην ανάδειξη και πρόοδο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα έχεις τις κατάλληλες επαφές και επικοινωνίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία! Είναι μέρα κατάλληλη για να προχωρήσουν συμφωνίες, σχέδια, οργάνωση ταξιδιού, σημαντικές επαφές, απαντήσεις για θέματα σπουδών… Ωστόσο δεν λείπουν και οι εξομολογήσεις καρδιάς στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικά

Παρθένε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ σε νέες γνωριμίες, στην τύχη, στην διεύρυνση των ερωτικών σου οριζόντων, σε επαφές, συζητήσεις, τηλεφωνήματα, μηνύματα, καλοπέραση και ταξίδια! Πες ΟΧΙ σε υπέρμετρο ενθουσιασμό, ανωριμότητα και επιπολαιότητα!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Στα οικονομικά η μέρα είναι αποδοτική και λαμβάνεις χρήματα που σου λύνουν τα χέρια! Στα επαγγελματικά σου είναι μέρα που χρειάζεται να δείξεις προσήλωση στους στόχους σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, έρχονται ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις για τα οικονομικά σου, είναι πολύ πιθανό να λάβεις οφειλόμενα χρήματα! Πολλές ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και ξεχειλίζεις ερωτισμό! Διαθέτεις αυξημένη διορατικότητα!

Αισθηματικά

Ζυγέ για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στη σεξουαλικότητα, το απόλυτο πάθος, την διορατικότητα, την γοητεία και την πραγματοποίηση επιθυμιών! Πες ΟΧΙ στην τάση για χειραγώγηση, την απαιτητικότητα, την καταπίεση και την ζήλια!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για οικονομικές διευθετήσεις σε χρεωστικά υπόλοιπα! Η στήριξη της οικογένειας σε βοηθά να νιώσεις πιο σίγουρος οικονομικά αλλά να αποκτήσεις περισσότερο θάρρος και για τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που ξεκινούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα η συντροφική ζωή βελτιώνεται ουσιαστικά μέσω της επικοινωνιακής οδού! Έχεις πολύ ζεστές επαφές με το περιβάλλον σου και μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε σένα και την σχέση σου ή και τους συνεργάτες σου! Αξιοποίησε στο έπακρο την επικοινωνιακή εύνοια για να δεις βελτίωση προσωπικά και επαγγελματικά!

Αισθηματικά

Σκορπιέ για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στην συντροφικότητα, στην επισημοποίηση, σε μία νέα σχέση, στο γάμο και στην ερωτική σταθεροποίηση και ισορροπία! Πες ΟΧΙ στην τάση για εγωισμό!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις αφού θα είσαι σε πνευματική εγρήγορση και θα καταφέρεις να έχεις ενδιαφέρουσες συνδιαλλαγές! Στα οικονομικά σου είσαι σε στασιμότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ο εργασιακός σου τομέας, βρίσκει επιτέλους ουσιαστικές διεξόδους χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Θετικές επαγγελματικές συμφωνίες και συναδελφικές σχέσεις! Η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση στα καλύτερα τους! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να κάνεις ένα καλύτερο προγραμματισμό στις εργασίες σου, αλλά και στα σχέδια που κάνεις για το καλοκαίρι!

Αισθηματικά

Τοξότη για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στην ομορφιά, σε αλλαγές σε εμφάνιση, στην ευχάριστη καθημερινότητα, στην βελτιωμένη φυσική κατάσταση και σε έναν έρωτα μέσα από τον χώρο δουλειάς! Πες ΟΧΙ στην ψυχρότητα, την τελειομανία και την γκρίνια!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Μέρα ιδανική για να προχωρήσουν επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που είχαν παγώσει από το περασμένο διάστημα! Λαμβάνεις είδηση που σου λύνει τα χέρια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα η ερωτική ζωή σου δείχνει το ουσιαστικό καλό της πρόσωπο από κάθε άποψη! Συναισθηματικές επιθυμίες πραγματοποιούνται με μία σου λέξη! Εξόδους, βόλτες, διασκέδαση, φλερτ και ανεμελιά είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικά

Αιγόκερε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στη διασκέδαση, στην απόλυτη ερωτική τύχη, στην δημιουργικότητα, στο έντονο πάθος, στις πολλές κατακτήσεις και στον ρομαντισμό! Πες ΟΧΙ στην έπαρση, τον εγωισμό, στις υπερβολές, την απιστία και την δραματικότητα!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δημιουργικές σου ιδέες που θα μπορούν να προσφέρουν την επιτυχία και την διάκριση στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά είσαι πιεσμένος αρκετά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα οι σχέσεις στην οικογένεια ενδυναμώνονται και όλα διορθώνονται! Μπορείς με άνεση να προχωρήσεις σε ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, μισθώματα, πωλήσεις, ενοικιάσεις, είτε ακόμα και να κουβεντιάσεις και να λύσεις υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια! Μια ευκαιρία με ένα παθιασμένο παρελθόν σε χαροποιεί!

Αισθηματικά

Υδροχόε για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στο ερωτικό παρελθόν, στην συναισθηματική σιγουριά, στην αφοσίωση, στην επανασύνδεση και στην συγκατοίκηση! Πες ΟΧΙ στη γκρίνια, την ανασφάλεια και την υπερευαισθησία!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Φεύγει ένα επαγγελματικό βάρος από πάνω σου, μπορείς να ξενοιάσεις από ένα πρόβλημα που δεν σου επέτρεπε να κινηθείς επαγγελματικά όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Παρασκευή με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα το μυαλό σου «τρέχει με 1000» και αυτό σου φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα! Οι επικοινωνίες της ημέρας θα σου φέρουν χαρά, ικανοποίηση ή ακόμα και διάκριση/κατάκτηση στόχου! Η αγάπη ενός φίλου που στέκεται στο πλευρό σου σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά! Το σχέδιο που έχεις για το μέλλον σου, μπαίνει σε φάση εξέλιξης και δημιουργίας.

Αισθηματικά

Ιχθύ για σήμερα στα αισθηματικά σου… Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στις νέες γνωριμίες, στα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα σε ερωτικές εκδρομές, στις εξόδους ψυχαγωγίας και στις ερωτικές συναντήσεις! Πες ΟΧΙ στα ψέματα και τα κουτσομπολιά!

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Οι επικοινωνίες της ημέρας θα δώσουν λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, ενώ η στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον θα φέρει τόνωση στο πελατολόγιο σου! Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι πολυέξοδη!

oroskopos.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ