Ο Νεκτάριος Φαρμάκης «υποδέχτηκε» τον Κυριάκο Γιαννόπουλο

O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκο Γιαννόπουλο, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα. Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Γιαννόπουλος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής Γυναικών πόλο με την Ουγγαρία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του World League.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα σε θέματα υποδομών του Υγρού Στίβου ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία. Ο πρόεδρος τη ΚΟΕ έθεσε το θέμα της υποστήριξης και της δημιουργικής συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην περιοχή, μέσα από τα οποίες αναπτύσσεται και προβάλλεται ο Υγρός Στίβος και παράλληλα, ωφελείται η τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για την επίσκεψη του καθώς και την επιλογή της Πάτρας να φιλοξενήσει σήμερα τον πρώτο διεθνή αγώνα της Εθνικής Ομάδας πόλο Γυναικών για το 2022.

Τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο έργο της διοίκησης της ΚΟΕ για να καταστεί και η Δυτική Ελλάδας σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης του Υγρού Στίβου

Ο κ. Γιαννόπουλος παρέδωσε στον κ. Φαρμάκη τιμητική πλακέτα και ο Περιφερειάρχης με τη σειρά του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ