Το «σπιράλ» εξέλεξε Πολιτική Γραμματεία

Ο Επικεφαλής της Παράταξης Πέτρος Ψωμάς με την νέα Γ.Γ. Εύα Αθανασοπούλου

Νέα Γενική Γραμματέας της δημοτικής παράταξης η Εύα Αθανασοπούλου

Ενδοπαραταξιακές εκλογές διεξήχθησαν στο «σπιράλ», από τις οποίες προέκυψε η νέα Πολιτική Γραμματεία που θα οδηγήσει την παράταξη στις αυτοδιοικητικές κάλπες του 2023.

Η Εύα Αθανασοπούλου εκλέχθηκε Γενική Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη: Ευαγγελία Βαβαρούτα, Παναγιώτα (Άκια) Σταμάτη, Χάρη Κοντογιαννάτο, Μαίρη Κάργα και Στάθη Πολίτη. Η θητεία του οργάνου είναι διετής και διαρκεί επίσημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε επίσης την Εξελεγκτική Επιτροπή της ίδιας περιόδου (Μαρία Μπέλμπα, Ανδρέας Γιαννόπουλος, Σπύρος Σκιαδαρέσης) καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (Στέφανος Δημητρόπουλος, Νίκος Κοτσώνης).

Εντός του Δεκεμβρίου θα διαμορφωθεί και το νέο Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης με τον ορισμό συντονιστών για τις Ομάδες Εργασίας (Αθλητισμός, Διοίκηση, Κοινωνία, Οικονομία, Παιδεία, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Τεχνολογία, Τουρισμός, Υποδομές) και άλλες θέσεις που αφορούν την προεκλογική περίοδο που πλησιάζει.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ