Και επίσημα… “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής” – Η δήλωση Ανδρουλάκη

Το όνομα “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής” αναδείχθηκε τελικά στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, για το οποίο ψήφισαν περισσότερα από 170.000 μέλη του κόμματος.

Παράλληλα, ψηφίστηκαν οι σύνεδροι και οι ηγεσίες στις οργανώσεις.

Η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων επέλεξε το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με σύμβολο τον πράσινο ήλιο.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους. Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια».

Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε

Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία. Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας. Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε».

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ