Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ – Στο πλευρό του Λαού της Ουκρανίας

ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Η Νέα Δημοκρατία συμπαραστέκεται στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Σήμερα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας παρέλαβε τη δεύτερη βοήθεια αγαθών που συγκεντρώθηκε από στελέχη , μέλη , εθελοντές της Φιλελεύθερης Παράταξης καθώς και πολίτες της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε: «Οι εικόνες που φθάνουν σε όλο τον κόσμο από την Ουκρανία με τον ξεριζωμό δεκάδων χιλιάδων κατοίκων και τους θανάτους και τραυματισμούς αμάχων μας γεμίζουν με θλίψη και αποτροπιασμό. Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό Λαό συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία και παραδώσαμε προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι τα πιο δυνατά μας όπλα και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Στην προσεχή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας θα εισηγηθώ και άλλους τρόπους όπου η Οργάνωση θα σταθεί αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο Λαό της Ουκρανίας».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ

Οι Τομεάρχες της Της Δημοκρατίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αυτή την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 της 7:30 το απόγευμα υπό την Προεδρία του Αντώνη Κουνάβη συνεδριάζει το Διαγραμματειακό Όργανο όπου συμμετέχουν όλοι οι Τομεάρχες της Ν.Δ. Αχαΐας όπου θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης του επομένου τριμήνου εξάλλου.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ