Παύλος Χαϊκάλης: Η νέα ζωή στο Κατάκολο

Σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει εδώ και ένα μήνα ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος έχει επιστρέψει στο Κατάκολο με σκοπό κάνει επανεκκίνηση μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαν τον φως της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα, είπε με τι ασχολείται αυτό το διάστημα εκεί που ζει και αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης», είπε ο ηθοποιός για τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

protothema.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ