Το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για την τηλεοπτική διαδρομή της Ιωάννας Μαλέσκου και το μέλλον της στο κανάλι του Φαλήρου. Τα χαμηλά νούμερα της φετινής σεζόν στο Love it, παρά τις προσθήκες και τις τονωτικές ενέσεις από το Survivor, συνεχίζονται. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι που πίστευαν ότι αυτό το τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να αναστηθεί, απογοητεύτηκαν.

Πριν από λίγο καιρό, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήθελε την Ιωάννα Μαλέσκου στο τέλος της σεζόν να αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ με το περιβάλλον της να συζητά για τις νέες τηλεοπτικές προτάσεις που έχει. Στο κανάλι του Φαλήρου, που η ψυχαγωγία δεν ήταν ποτέ το δυνατό τους χαρτί, θεωρούσαν ότι μπορούν στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου να βρουν μια παρουσιάστρια που μπορεί με ευκολία να παντρέψει ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Μάλιστα, στα τέλη του Γενάρη έγινε και το πρώτο ραντεβού με μία παρουσιάστρια που είναι ήδη στην τηλεόραση, ωστόσο το σχέδιο ναυάγησε αφού τα «θέλω» της απείχαν έτη φωτός από τα «έχω» του καναλιού.

Το τελευταίο διάστημα στους διαδρόμους του καναλιού κάποιοι σιγοψιθυρίζουν πως δεν αποκλείεται να δούμε και του χρόνου την Ιωάννα Μαλέσκου στη θέση της. Μέχρι στιγμής όποια κινητικότητα υπήρχε για την αντικατάστασή της φαίνεται να έχει μπει στον πάγο.

okmag.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ