Παντρεύτηκαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού Χρήστος Ζωγράφος και Κύρα Κάπη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Τζια δυο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λόγος για τη διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη και τον αναπληρωτή διευθυντή του γραφείου τύπου, Χρήστο Ζωγράφο.

Το παρών στον γάμο έδωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από τον γάμο την οποία συνόδεψε με την εξής ευχή: «Να ζήσετε ευτυχισμένοι και πάντα τόσο χαμογελαστοί». Κουμπάρα στον γάμο ήταν η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Η γνωριμία και ο έρωτας της Κύρας Κάπη με τον Χρήστο Ζωγράφο

Οι δύο νέοι ήρθαν κοντά από το καλοκαίρι του 2019, όταν έγινε κυβέρνηση η ΝΔ και ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με μια τρυφερή ανάρτησή της, η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα γενέθλιά της, είχε αποκαλύψει η ίδια τη στενή της σχέση με τον Χρήστο Ζωγράφο.

«Πέρασαν 37 χρόνια για να βρω τον άνθρωπο που διοργανώνει τις πιο τέλειες εκπλήξεις! Πάντα χαρές να έχουμε και να είμαστε καλά!», έγραψε στην ανάρτησή της η Κύρα Κάπη, «ταγκάροντας» τον Χρήστο Ζωγράφο. Τότε, μάλιστα, την ανάρτησή της σχολίασε ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος την παρότρυνε να μην αποχωριστεί ποτέ τον αγαπημένο της. «Να τον κρατήσεις», της έγραψε χαρακτηριστικά.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ