Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας: Πολιτική εκδήλωση στις 17 Απριλίου στον Δήμο Ερυμάνθου

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ερυμάνθου όπως ανακοίνωσε η οργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. αναφέρει:

«Η πορεία εκδηλώσεων, επισκέψεων και πολλαπλών παρεμβάσεων και δράσεων σε ολόκληρο το Νομό σύμφωνα και με τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη ξεκινά από το Δήμο Ερυμάνθου.

Η συγκέντρωση των στελεχών και μελών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στο κτήμα Διαμαντή (διασταύρωση Κουρλαμπά).

Εκτός από τον Πρόεδρο της οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη προσκαλεσμένοι είναι και θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποίος θα παρουσιάσει και το πρόγραμμα δράσης και παρεμβάσεων της οργάνωσης για το επόμενο τετράμηνο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη – μέλη της φιλελεύθερης παράταξης από το Δήμο Ερυμάνθου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο ιδρυτής της τοπικής οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος και η οικογένεια του αείμνηστου αντιδημάρχου και εμβληματικού στελέχους της παράταξης στο Δήμο Κώστα Τομαρά».

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ