Μάκης Βορίδης: «Θα βρεθώ στο Αίγιο για να εντείνουμε τον αγώνα για τις αξίες μας»

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία ανέβαλλαν με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας όπως και σε ολόκληρη τη χώρα τη σημερινή συνεστίαση – κοπή βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιάλειας όπου ομιλητής θα ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης.

Νωρίτερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης μέσω της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας έστειλε προς τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας την πιο κάτω επιστολή:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμμαχητές, στελέχη και μέλη της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας,

Οι πρόσφατες, ιδιαιτέρως άσχημες εξελίξεις στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, αγγίζει με τρόπο τραγικό και τη χώρα μας καθώς 10 συμπατριώτες μας έχασαν τη ζωή τους.

Η ζοφερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί υποχρέωσε την παράταξη μας στην απόφαση να αναβάλει επί του παρόντος όλες τις εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Η αναβολή της εκδήλωσής σας με θλίβει ελπίζω όμως ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, να επαναλάβετε τη διοργάνωσή της και να βρεθώ στο Αίγιο για να εντείνουμε τον αγώνα για τις αξίες μας».

Η εκδήλωση – συνεστίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας θα πραγματοποιηθεί σύντομα και ήδη έχουν ενημερωθεί τα στελέχη και τα μέλη της φιλελεύθερης παράταξης ότι θα ισχύουν οι προσκλήσεις που έχουν ήδη προμηθευτεί.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ