Κοινή η αίτια θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ολοκληρώθηκε από το ΑΠΘ ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας και της Ίριδας, οπότε είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν από τους ιατροδικαστές τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με το Νίκο Χατζηνικολάου θα εκδοθεί ένα κοινό πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, Καρακούκη, Καλογριά, για τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, που θα επιστρέψουν στους ιατροδικαστές να καταλήξουν στην αιτία θανάτου των δύο παιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αιτία θανάτου θα είναι μία.

Ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια ύποπτη και ανεξήγητη ουσία στα δύο παιδιά, όπως υπήρχε η κεταμίνη στη μικρή Τζορτζίνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο κάδρο έχει μπει η ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας, αν και τίποτα δεν αποκλείει να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή.

«Κάτι έχει προηγηθεί ανάμεσα στις εξετάσεις τις τελευταίες και στο θάνατο, στο χρόνο του θανάτου του παιδιού», δήλωσε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Εκτός αν η ιστολογική εξέταση αναδείξει κάποιο χρόνιο παράγοντα”, είπε ο ιατροδικαστής.

enikos.gr

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ